Menu
Your cart

Micro:bit leskaarten kit V2

Product Code: KW-2902
Micro:bit leskaarten kit V2
Micro:bit leskaarten kit V2
Micro:bit leskaarten kit V2
€ 18.95
Incl. 21% VAT
€ 15.66 Ex. VAT
4 piece(s) directly available from stock.
Ordered before 17:00h, shipped today.

Description

De leskaarten kit bestaat uit de EXPLORER en de PROGRAMMER serie van beiden 19 leskaarten, en de benodigdheden voor de PROGRAMMER lesserie bestaande uit 2 LED’s en 4 krokodillensnoertjes. Klik hier voor de docentenhandleiding.

Voor het lesgeven in programmeren met de micro:bit is behoefte aan een gestructureerd pakket van lesmateriaal. Stichting DevLab Academy heeft in samenwerking met CodeKids, JetNet, Fontys Lerarenopleidingen, NXP, Deloitte en een Docent OntwikkelTeam van docenten uit het PO en VO de lesseries EXPLORER, PROGRAMMER en een bijbehorende docentenhandleiding ontwikkeld. De leskaarten zijn geschikt voor de in 2018 herziene micro:bit Block-Editor.
 

EXPLORER

 

 

Deze serie, bestaande uit 19 kaarten, laat kinderen op een speelse manier kennismaken met de mogelijkheden van de micro:bit, en biedt de mogelijkheid om je eigen ideeën om te zetten naar een script:

  • Leren van de workflow die nodig is om je script te bouwen, testen en te laden op de micro:bit
  • Aan de hand van voorbeelden kennismaken met ca. 40% (de meest relevante) van de beschikbare blokken in de Block-Editor
  • Bestaat uit een reeks met uitdagingen die met een steeds groter aantal blokken gerealiseerd kunnen en moeten worden
  • Ondersteunt met voorbeelden en directieve opdrachten, met het behoud van vrijheid om een eigen oplossing toe te passen
PROGRAMMER

 


Deze serie, bestaande uit 19 kaarten, benadert het leertraject op een meer systematische wijze, ideaal voor kinderen die voor dit vak gekozen hebben:

  • Leren van de workflow die nodig is om je script te bouwen, testen en te laden op de micro-bit
  • Codeerprincipes, zoals de juiste toepassing van variabelen, loops, als-dit-dan etc statements
  • Kennismaken met ca. 60% (de meest relevante) van de beschikbare blokken in de JavaScript-Blocks-EditorVoor gebruikers van de micro:bit is er een micro:bit community NL website: www.micro-bit.nl 

Dit is een platform dat in het leven is geroepen om alle informatie te delen met betrekking tot micro:bit, de zogenaamde one-stop-shop voor alles wat je wilt weten, nodig hebt of kwijt wilt over de micro:bit.

Specifications

General
Product CodeKW-2902
Brandmicro:bit
Platformmicro:bit

Reviews

Write a review

Please login or register to review